EVAKUISALI UČENIKE: Požar u srednjoj školi u LJuboviji, brzom intervencijom izbegnuta tragedija

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

21. 09. 2023. u 19:47

PRIPDNICI PS Ljubovija, Vatrogasno spasilačke jedinice i EDBa poslovnica Ljubovija blagovremenom intervencijom sprečili su eventualnu opasnost po decu i zaposlene, kao i štetu na Srednjoj školi "Vuk Karadžić" u Ljuboviji.

ЕВАКУИСАЛИ УЧЕНИКЕ: Пожар у средњој школи у Љубовији, брзом интервенцијом избегнута трагедија

Foto: V. Mitrić

Danas oko 17.50 časova na glavnom električnom ormanu, koji se nalazi na samom ulasku u zgradu škole, iz do sada neutvrđenih razloga došlo je do kratkog spoja na električnoj instalaciji. Pojavio se dim koji se proširio po delu objekta.

Brzom intrvencijom pripadnika nadležnih službi izvršena je evakuacija prisutnih učenika iz škole, požar je ugašen i otklonjena je opasnost po ljude i imovinu. 

Zahvalnost na brzoj intervenciji izrazila je direktorka škole Dragana Arsić.

Nastava će se sutra odvijati uobučajeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata