"KAD GRANICE NE POSTOJE, IGRAMO SE MNOGO BOLJE": Jubilarne desete inkluzivne igre održane u Zrenjaninu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

08. 12. 2023. u 16:28

Osnovna i srednja škola "9. maj" iz Zrenjanina, bila je sjajan organizator i domaćin, jubilarnih, desetih inkluzivnih igara u prepunoj Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

КАД ГРАНИЦЕ НЕ ПОСТОЈЕ, ИГРАМО СЕ МНОГО БОЉЕ: Јубиларне десете инклузивне игре одржане у Зрењанину (ФОТО)

Foto: B. Grujić

Uz slogan "Kad granice ne postoje, igramo se mnogo bolje", nekoliko stotina mališana, uz podršku vršnjaka sa tribina i svoje vaspitače, učitelje i nastavnike, sjajno su se družili i nadmetali u raznim sportskim disciplinama i igrama spretnosti.
 
- Lepo je danas biti na tribinama Kristalne dvorane, moji drugari i ja iz vrtića Leptirić, pružamo podršku vršnjacima, ovo je njih dan - kaže devojčica Lena iz Zrenjanina.
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost