POSLE 15 GODINA: Filmska projekcija u 3D formatu za ponovno otvaranje bioskopa u Kuršumliji

D. Z.

12. 12. 2023. u 06:45

KRATKOM filmskom projekcijom u 3D formatu posle petnaestak godina ponovo je počeo sa radom rekonstruisani bioskop u Kuršumliji.

ПОСЛЕ 15 ГОДИНА: Филмска пројекција у 3Д формату за поновно отварање биоскопа у Куршумлији

foto d.z.

 Vrpcu su presekli i svečano otvorili objekat Aleksandar Martinović, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Vojimir Čarapić, predsednik kuršumlijske opštine.

Vrednost radova na rekonstrukciji bioskopa iznosila je 150 miliona dinara, koje je osim Ministarstva, delom izdvojila i lokalna samouprava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!