FEŠTA ZA SVE UZRASTE: Kraljevčani pripremaju doček srpske Nove godine

G. ĆIROVIĆ

08. 01. 2024. u 12:00

AKO su već propustili da Novu godinu, po gregorijanaskom kalendaru, kolektivno dočekaju na Trgu srpskih ratnika u centru grada na Ibru, Kraljevčani će to biti u prilici da nadoknade za doček srpske Nove godine.

ФЕШТА ЗА СВЕ УЗРАСТЕ: Краљевчани припремају дочек српске Нове године

G.Šljivić

Kako je najavljeno iz ovdašnje Turističke organizacije, program će 13. januara početi već u 19 sati Novogodišnjom čarolijom za najmlađe. Nakon toga, u 21 sat, uslediće koncert poznate estradne zvzde Nade Topčagić, potom, u 23 sata, publici će se predstaviti Akapulko bend, a tačno u ponoć i trubači ovdašnjeg Vatrogasnog orkestra „27. septembar“.

- Prošle godine smo posle dužeg vremena organizovali kolektivni doček srpske Nove godine na Trgu i to se pokazalo kao pun pogodak. Po istom receptu i ove godine pripremamo program i verujem da će naši sugrađani, svih uzrasta, uživati – kaže Igor Tešić iz TO Kraljevo.

G.Šljivić

 

Tokom novogodišnje fešte posetioci će biti u prilici da se zagreju besplatnim kuvanim vinom i grajanom rakijom, a za okrepljenje je predviđen vo na ražnju, poklon od grupe kraljevačkih privrednika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!