ZBOG NISKIH TEMPERATURA: Produženo grejanje u stanovima u Čačku

Tanjug

13. 01. 2024. u 15:47

Zbog veoma niskih temperatura i ledenih dana Javno komunalno preduzeće za grejanje "Čačak" produžilo je grejanje stanova do 22 sata.

ЗБОГ НИСКИХ ТЕМПЕРАТУРА: Продужено грејање у становима у Чачку

Foto: S. Babović

Grejanje se sprovodi u skladu sa odlukom o grejanju i spoljnim temperaturama, kažu u preduzeću za grejanje.

- Osluškujemo potrebe i mišljenja građana, pratimo njihove pozive i na osnovu toga donosimo odluke o produženju grejanja na dnevnom nivou. Problema na instalacijama nema za sada, a parametri proizvodnje nikada nisu bili bolji nego ove godine - kažu u JKP za grejanje Čačak.

Grejanje stanova u Čačku biće produženo i tokom narednih dana kada se najavljuje veoma niske temperature i ledeni dani, a tokom vikenda kada se proslavlja i pravoslavna Nova godina JKP će grejati stanove do ponoći.

- Za sada energenata ima dovoljno, a kako ističu u tom preduzeću gubici na toplovodnoj mreži su rekordno niski - dodaju u ovom komunalnom preduzeću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!