KARNEVAL ZATVARA BEOGRADSKU ULICU : U subotu promena režima saobraćaja u Petrovaradinu

S. B.

09. 02. 2024. u 13:18

ZBOG manifestacije „Petrovaradinski karneval“, u subotu, 10. februara, od 11 do 12 časova, privremeno će biti zabranjen i izmenjen režim saobraćaja u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu, i to u delu od Beogradske kapije do navoza na Varadinski most.

КАРНЕВАЛ ЗАТВАРА БЕОГРАДСКУ УЛИЦУ : У суботу промена режима саобраћаја у Петроварадину

plakat

Takođe, za vreme održavanja manifestacije menjaju se trase autobuskih linija, i to linije broj 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64.

U smeru iz Novog Sada, autobusi će saobraćati od Bulevara Mihajla Pupina preko Varadinskog mosta, desno ispod mosta prema drumsko-železničkom mostu, ulicom Kej skojevaca pa Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve i dalje redovnim trasama kretanja.

U smeru iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve, autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, do Keja skojevaca, zatim u Ulicu prote Mihaldžića, pa na Varadinski most i dalje redovnom trasom. Autobusi na izmenjenom delu trase koristiće privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici ispred kućnog broja 39 i 42A, u Preradovićevoj ulici naspram kućnog broja 47, u Ulici prote Mihaldžića pre Varadinskog mosta, kao i prvo posle Varadinskog mosta sa desne strane ka Kameničkom putu.

Inače, "Petrovaradinski karneval", novu turističku manifestaciju u Novom Sadu, obeležiće "Velika karnevalska povorka" u subotu u 11 časova i kretaće se Podgrađem Petrovaradinske tvrđave, od Crkve Svetog Jurja u Štrosmajerovoj ulici, Beogradskom do Trga u ulici Prote Mihaldžića. Nakon Karnevalske povorke i predstavljanja trupa, sa karnevalske bine uslediće nastup Koktel benda.

Manifestaciju su podržali Kulturni centar Novog Sada, Grad Novi Sad, Autonomna Pokrajna Vojvodine, Ministarstvo turizma i Državni ured za Hrvate izvan Hrvatske.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava