PROSIDBA ZA PAMĆENJE: Mladi lekar kleknuo pred punim pozorištem u Šapcu - Izvadio prsten, a onda je usledila burna reakcija (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2024. u 16:46

PREDSTAVA "Ožalošćena porodica" u režiji Bojane Lazić u Šabačkom pozorištu sinoć je, kao i prethodnih 13 godina koliko je na repertoaru, završena dugačkim aplauzom publike.

ПРОСИДБА ЗА ПАМЋЕЊЕ: Млади лекар клекнуо пред пуним позориштем у Шапцу - Извадио прстен, а онда је уследила бурна реакција (ВИДЕО)

Foto: Printskrin JUtjub/TV KCNZ

Posle poklona glumaca na scenu je, sa buketom svežeg cveća u rukama, izašao mladi lekar Dragan Adamović i emotivnim govorom nagovestio da će pred punom salom zaprositi svoju devojku Danijelu Rankić.

- Pošto je planirao da sa devojkom gleda predstavu, Dragan nas je pre podne zamolio za pomoć da joj na sceni priredi iznenađenje i zaprosi. Poverio nam se da je mesecima smišljao kako bi to izveo, a mi smo mu, naravno, izašli u susret. Drago nam je što se ovaj srećni trenutak za divne mlade ljude odigrao na sceni našeg pozorišta i poželeli smo im sreću u zajedničkom životu - rekli su u Šabačkom pozorištu.

Publika je vriskala od uzbuđenja kada je na scenu u pratnji drugarice izašla Danijela, a atmosfera je  dostigla vrhunac kada je Dragan kleknuo, zaprosio Danijelu i posle njenog "da" stavio joj prsten na ruku.

Romantičnu scenu pratio je frenetičan aplauz publike, glumaca, Draganovih i Danijelinih prijatelja i klasik Platersa ""Only you".

(Telegraf)

BONUS VIDEO - LjUBAV NIJE SAMO OSEĆANjE: Ljubomora je odraz nesigurnosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata