UPOZNAVANJE ZANIMANJA LJUDI: Predškolci iz Dragosinjaca posetili gradonačelnika Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

16. 04. 2024. u 11:36

Posle Vatrogasne jedinice, „Toplane“ i kraljevačke Železničke stanice, mališani pripremne predškolske grupe vrtića u selu Dragosinjci kod Kraljeva posetili su i kabinet gradonačelnika dr Predraga Terzića.

УПОЗНАВАЊЕ ЗАНИМАЊА ЉУДИ: Предшколци из Драгосињаца посетили градоначелника Краљева

G.Šljivić

U sklopu zanimljivog projekta „Upoznavanje zanimanja ljudi“, u pratnji vaspitačice Ane Milićević, predškolci Viktor Matović, Srna Kostić, Stefan Banjac, Luka Pupavac i Jakov Obradović, kao i njegova mlađa sestra Darija, posetili su prvog čoveka grada na Ibru kako bi saznali koje su sve njegove dužnosti i obaveze.

G.Šljivić

 

- Deci ove posete mnogo znače jer imaju priliku da izađu iz školskih prostorija, da budu u neposrednom kontaktu sa novim ljudima i vide kako izgleda radno okruženje. Nakon svake posete oni glume zanimanja za koja su saznali i oponašaju ljude koje su upoznali – kaže vaspitačica Miliević dodajući da su u planu i posete kraljevačkim ustanovama kulture i javnim preduzećima.

G.Šljivić

 

Uz crteže koje su mu doneli kao poklon, mališani su ovom prilikom pozvali gradonačelnika da im uzvrati posetu u njihovom vrtiću u Dragosinjcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave