"NAJVAŽNIJI KORAK - POŠTOVANJE MERE KRIZNOG ŠTABA!" Ministar Đorđević posetio Gadžin Han

J. Ž. S.

20. 07. 2020. u 15:00

NOVO žarište korona virusa, Dom za stare „Trem“ u Gadžinom Hanu u kome su zabeleženi novi slučajevi zaraze, posetio je Zoran Đorđević, ministar za rad.

НАЈВАЖНИЈИ КОРАК - ПОШТОВАЊЕ МЕРЕ КРИЗНОГ ШТАБА! Министар Ђорђевић посетио Гаџин Хан

Foto: J. Ž. S.

On je povodom trenutne epidemiološke situacije, daljim koracima i preventivnim merama, u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa. razgovarao sa predsednicom opštine Marijom Cvetković.


- Ljudski životi i zdravlje su ono najvrednije što imamo i moramo da se borimo na sve načine da ih sačuvamo. Veoma je bitno da se poštuju sve mere koje je dono Krizni štab. To je prvi i najbitniji korak koji utiče na sprečavanje širenja virusa. Naša dužnost je da brinemo o našim najstarijim građanima, a to radimo još i pre uvođenja vanrednog stanja, kada smo odmah reagovali i doneli mere koje su i danas na snazi, a to je zabrana poseta u svim domovima za stare - rekao je ministar.

Foto: J. Ž. S.


Đorđević je istakao da će Ministarstvo nastaviti, kao i do sada, da redovno snabdeva sve državne ustanove u sistemu socijalne zaštite neophodnom zaštitnom opremom, odnosno dezinfekcionim sredstvima, maskama i rukavicama. 


- Nadležni u ustanovama socijalne zaštite treba da znaju da smo uvek tu za njih, da im u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo da prevaziđu svaku situaciju. Naša dosadašnja saradnja i dobra komunikacija dale su dobre rezultate i u tom pravcu nastavićemo i dalje -  rekao je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)