NEOPHODNA POMOĆ MLADIĆU SA KOSOVA: Aleksandar iz Kosova Polja ima tumor na mozgu

D. Zečević

11. 08. 2020. u 16:13

U CENTRU Gračanice od jutros je postavljen štand za prikupljanje pomoći za lečenje Aleksandra Popovića, mladića raseljenog iz Kosova Polja koji boluje od tumora na mozgu.

НЕОПХОДНА ПОМОЋ МЛАДИЋУ СА КОСОВА: Александар из Косова Поља има тумор на мозгу

Foto: Z. Z.

Humanitarnoj akciji koju je u cilju prikupljanja sredstava za dalje Aleksandrovo lečenje pokrenula humanitarna organizacija “Svet balona” podržala je i lokalna samouprava, odnosno predsednik opštine Srđan Popović.

POMOĆ 

Osim slanjem sms poruke, odnosno broja 834 na 3030, ovom mladiću se može pomoći i uplatom na dinarski račun: 160-6000000070066-50, odnosno devizni  račun: 160600000007013440 uz IBAN: RS35160600000007013440.

- Naša opština podržava i podržavaće akcije koje imaju za cilj da pomognu u spasavanju života a uveren sam da će se meštani odazvati koliko je u njihovoj mogućnosti da zajendo pomognemo Aleksandru da pobedi opaku bolest - istakao je Srđan Popović, predsednik opštine Gračanica  dok svi žitelji koji žele da pomognu Aleksandru novac mogu priložiti do 15 časova na štandu postavljenom u centru Gračanice.

To je u prepodnevnim satima učinio i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji je pozvao sve koji su u mogućnosti da se priključe akciji.

Foto: D. Zečević

Inače, Aleksandar Popović iz Kosova Polja koji je sa porodicom raseljen u Beogradu boluje od teškog oblika tumora na mozgu i pored više operacija do sada je bio podvrgnut i brojnim zračnim i hemoterapijama ali je i dalje je u fazi lečenja, jer mu se zdravstveno stanje ne poboljšava.

Zato su njegovoj porodici neophodna sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu, kao i za putne troškove, smeštaj, analize, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?