VINIK DOBIO NOVU RASVETU: JKP "Parking servis" iz Niša nastavlja obnovu i proširivanje uličnog osvetljenja

J. ĆOSIN

19. 08. 2020. u 10:15

POSLE više decenija svojevrsne čamotinje u mraku, i žitelji niškog naselja Vinik će konačno moći da se pohvale novom javnom rasvetom koja je nedavno postavljena u njihovom kraju.

ВИНИК ДОБИО НОВУ РАСВЕТУ: ЈКП Паркинг сервис из Ниша наставља обнову и проширивање уличног осветљења

Novosti

Kažu, dosadašnje ulične svetiljke su bile toliko dotrajale, da od njih u poslednje vreme nije ni bilo neke koristi, pa su više puta pokretali inicijativu da se u Ulici Stefana Miličića postavi nova rasveta.

- Niš se širi, pa bi i svaka ulica trebalo da bude bar osvetljena, a time i bezbednija. Zato su naše ekipe predano radile na terenu i svima nam je satisfakcija vidno zadovoljstvo meštana. Pritom, nismo obradovali samo ljude iz Vinika, već i iz drugih delova grada - kaže predstavnik za javnost niškog JKP "Parking servis" Jelena Nešić.

Novosti

Kaže i to da je sistem javne rasvete poboljšan razvlačenjem 11 polja SKS kabla, za proširenje mreže na trasi od 500 metara, te postavljanjem osam novih svetiljki. Ovo je, saznajemo, omogućilo ponovno stavljanje u funkciju uličnog osvetljenja na pet stubova u ovom kraju, koji su poduže bili neispravni, a ubuduće će znatno doprinositi većoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a posebno meštana iz pomenute ulice.

Jelena Nešić podseća i na to da je tokom prethodnog meseca mreža javne rasvete instalirana, odnosno proširivana još u Sečanici, Supovcu, Donjem Matejevcu i Vukmanovu, na Delijskom visu i u naselju Nikola Tesla, gde je postavljeno oko 20 stubova sa više od 50 svetiljki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!