PREGAZIO PEŠAKA I POBEGAO: Uhapšen osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće kod Prnjavora

N.Đurić

25. 12. 2020. u 17:09

PRNjAVORSKI policajci su identifikovali i uhapsili osobu čiji su inicijali S.I. iz tog grada zbog sumnje da je u utorak 22. decembra u prigradskom naselju Maćino Brdo udarila vozilom pešaka i pobegla sa mesta nesreće, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

ПРЕГАЗИО ПЕШАКА И ПОБЕГАО: Ухапшен осумњичени за изазивање саобраћајне несреће код Прњавора

Foto: Depositphotos

- Policijskoj stanici Prnjavor 22. decembra prijavljeno je da se na lokalnom putu u, mestu Maćino Brdo, opština Prnjavor, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali nepoznati vozač, koji je pobegao sa lica mesta saobraćajne nezgode i pešak čiji su inicijali Đ.G., koji je zadobio teške telesne povrede- naveli su iz banjalučke PU.

Teško povređeni pešak je, nakon ukazane lekarske pomoći u Hitnoj pomoću prnjavorskog Doma zdravlja, prebačen na dalje lečenje u Univerzitetsko klinički centar RS u Banjaluci.

- Policija je oduzela automobil „opel korsa“ s oštećenjima, a za koji postoje osnovi sumnje da je njime upravljao S.I. u navedenoj saobraćajnoj nezgodi- saopštili su iz PU Banjaluka.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, „opel korsa“ je, navodno, vožena bez registarskih tablica, a policiji su od posebne pomoći, identifikaciji počinioca brutalnog čina gaženja pešaka i bega sa mesta nesreća, bile nedavno postavljene nadzorne kamere u Prnjavoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)