POGORŠANJE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: U Pčinjskom okrugu 133 novoobolelih od virusa korona

J.S.

11. 02. 2021. u 15:24

U PČINjSKOM okrugu epidemiološka situacija je iz dana u dan sve gora.

ПОГОРШАЊЕ ЕПИДЕМИОЛОШКЕ СИТУАЦИЈЕ: У Пчињском округу 133 новооболелих од вируса корона

Foto: J.Stojković

Beleži se porast obolelin naročito u Vranju, broj hospitalizovanih, kao i broj pregleda u kovid ambulanti. Posebno brine broj obolele dece zbog čega su sve srednje škole i četiri osnovne prešle na online nastavu do 19. februara.

Tokom jučerašnjeg dana na teritoriji Pčinjskog okruga registrovana su 133 nova slučaja. Najveći broj je i dalje sa područja Vranja i to 114. U Vladičinom Hanu 6, u opštinama Surdulica i Preševo broj novozaraženih je 4, u Bujanovcu 3, i u Trgovištu 2.

U kovid ambulanti tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 210 pregleda, od kojih je 110 prvih.

U kovid bolnicama u Vranju na lečenju je 116 pacijenata. Od tog broja 100 je pozitivno na koronavirus i isto toliko pacijenata je sa bronhopneumonijom, dok je na kiseoniku 57.

Poslednjih dana povećan je broj pregleda i u dečijoj kovid ambulanti. Samo u toku jučerašnjeg dana obavljeno je 65 pregleda.

U kovid bolnici u Surdulici trenutno se leči 46 pacijenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)