NOVOZARAŽENIH 94, PREMINULIH TROJE: Sve jači nalet epidemije na teritoriji Kraljeva

G.Ć.

23. 02. 2021. u 16:26

OD ukupno 350 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, od kojih 101 PCR i 249 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 94, čak 12 više nego prethodnog dana, saopštio je Gradski krizni štab prema podacima Zavoda za javno zdravlje.

НОВОЗАРАЖЕНИХ 94, ПРЕМИНУЛИХ ТРОЈЕ: Све јачи налет епидемије на територији Краљева

Foto: G. Šljivić

Da je grad na Ibru pod sve jačim naletom epidemije koronom i da broj novozaraženih svakodnevno raste, potvrđuje i podatak da je za šest minulih dana, od 18. februara, od kovida-19 oboleo čak 451 građanin. A, od izbijanja epidemije sredinom marta prošle godine ukupno je registrovano 12.329 slučajeva infekcije.

U proteklih 24 sata, dodaje se u saopštenju, od posledica korone preminulo je još troje kovid pacijenata sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada 200 Kraljevčana izgubilo bitku protiv ovog opakog virusa.

Na hospitalizaciji u kraljevačkoj bolnici trenutno je 53 kovid pacijenata. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto osmoro, od kojih je dvoje na respiratoru, a petoro na neinvazivnoj ventilaciji. Kako je saopšteno iz ove ustanove, tokom proteklih 24 sata preminuo je jedan pacijent, devetoro je novoprimljenih, a petoro je otpušteno sa bolničkog lečenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!