PETKOVIĆ APELOVAO NA GRAĐANE KiM: Molim vas iskoristite priliku i vakcinišite se!

D.Z.

01. 03. 2021. u 16:26

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković apelovao je danas na građane Kosova i Metohije da se prijave za vakcinaciju i upozorio da na prostoru južne srposke pokrajine raste broj zaražnih korona virusom.

ПЕТКОВИЋ АПЕЛОВАО НА ГРАЂАНЕ КиМ: Молим вас искористите прилику и вакцинишите се!

Foto: D. Zečević

Petković je istakao da se za prijavu potrebno javiti se najbližem Domu zdravlja ili zdravstvenom centru u srpskim sredinama, a Kancelarija će organizovati prevoz za vakcinaciju u Raški, Kuršumliji ili Bujanovcu.

- Molim vas iskoristite priliku koju vam daje država Srbija i vakcinišite se. Tako ćete biti odgovorni prema sebi, sopstvenom životu i prema najmilijima. Država Srbija je prva po vakcinaciji u Evropi i peta u svetu. Dok druge države čak i u regionu nemaju gotovo nijednu vakcinu, mi imamo četiri vakcine i u mogućnosti smo da vakcinišemo i naš narod s prostora Kosova i Metohije - rekao je Petković u svom obraćanju putem jedne od društvenih mreža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!