MIHAJLO IVANČEVIĆ: Nordsjalend se baš pojačao

Ž. U.

22. 07. 2023. u 10:25

Fudbaler Odenzea, debituje u „Tipu“ analizom prvog kola danske lige.

МИХАЈЛО ИВАНЧЕВИЋ: Нордсјаленд се баш појачао

Foto: Profimedia

Petak:

19.00 FIKS MIDTJILAND – HVIDVORE 1

Od domaćina se ove sezone očekuje da se umeša u borbu za titulu. Midtjiland je strpljivo stvarao tim, koji je sigurno jači od novog člana elite.

Subota:

16.00 LINGBI – KOPENHAGEN X2

Lingbi je prošle sezone bio otpisan, ali je najviše zaslugom trenera Aleksandersona i njegovom majstorstvu da motiviše igrače, uspeo da se zadrži u eliti. Islanđanin će sigurno sve uraditi da favoritu iz Kopenhagena otkine bod.

Nedelja:

14.00 ARHUS – VEJLE Xp/k

Vejle se posle godinu dana provedednih u drugoj ligi ekspresno vratio u elitno jato, gde ga čekaju znatno kvalitetniji rivali. Arhus je na svom terenu jedan od najtežih u ligi. Posle priprema, gosti bi mogli jedno poluvreme ili kraj meča da završe egalom.

18.00 SILKEBORG – BRONDBI GG, 2

Silkeborg se po taktici dosta razlikuje od ostalih prvoligaša. Forsira igru kratkih pasova, a saveznika da dođe do iznenađenja mogao bi da ima u svom terenu od veštačke trave, na kome se mnogi protivnici, pa i oni najbolji, slabije snalaze. Prvi znak je GG, drugi dvojka.

Ponedeljak:

19.00 FIKS NORDSJALEND – VIBORG 1

Nordsjalend se osetno pojačao. Mom Odenzeu uspeo je da otme dugogodišnjeg kapitena, čime je dobio kvalitet na sredini terena. Takođe, domaćin se uzda u golgeterske sposobnosti Markusa Ingvartsena. Vratio se u domovinu posle dve sezone u Bundesligi, a u poslednjoj je postigao deset golova za Majnc.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)