VORNOKOVI "TERIJERI" IDU U PLIMUT PO BODOVE: "Hodočasnici" će skupo prodati kožu

O. M.

05. 08. 2023. u 11:07

PLIMUT ARGAJL počinje svoju povratničku sezonu u Čempinšipu ove suboteu 16 časova kada mu u goste na Houm park dolazi Hadersfild taun.

ВОРНОКОВИ ТЕРИЈЕРИ ИДУ У ПЛИМУТ ПО БОДОВЕ: Ходочасници ће скупо продати кожу

Foto: Profimedia

"Hodočasnici" su sve iznenadili u prošloj sezoni kada su osvojili titulu šampiona Lige jedan. Iako su u svojoj istoriji relativno često osvajali prvo mesto u trećem razredu takmičenja (pet puta) prošle sezone to niko od njih nije očekivao, pogoto imajući u vidu da im je to bila tek treća sezona posle ulaska iz Lige dva.

Odličnu sezonu krunisali su i finalom EFL trofeja, trećeg po značaju kup-takmičenja u Engleskoj, iza FA kupa i Liga kupa, ali je Bolton ipak bio bolji u borbi za trofej i ubedljivom pobedom 4:0 zasluženo slavio.

S drzge strane, Hadersfild je tek u završnici sezone uspeo da sačuva status drugoligaša i to zahvaljujući najviše legendarnom menadžeru Nilu Vornoku. Stari lisac, koji je još 1995. godine uveo "terijere" u Čempionšip došao je sredinom februara i preokrenuo stvari. Hadersfild je u tom trenutku bio 23. na tabeli i u nizu od sedam utakmica bez pobede, ali ubrzo je Vornok doveo ekipu u red pa je u poslednjih 10 kola Hadersfild izgubio samo jednu utakmicu.

Kladionice predviđaju da će se Hadersfild i ove godine boriti za opstanak, ali da će uspeti da se izvuče jer kao putnici u niži rang već su "viđeni" Roteram, KPR i Šefild Venzdej.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!