BIVŠI KLUB BARAKA BAHARA NA TEŠKOM GOSTOVANJU: ''Crveno-crni'' se pretplatili na remije u poslednje vreme

V.M.

21. 09. 2023. u 09:25

U prvoj utakmici grupne faze Lige Evrope, Ren će dočekati Makabi Haifu (18.45).

БИВШИ КЛУБ БАРАКА БАХАРА НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Црвено-црни се претплатили на ремије у последње време

Foto Profimedia

Francuski predstavnik je pobedom započeo prvenstvo kada je dominantno savladao Mec sa 5:1, od tada ne zna za pobedu, ali ni za poraz i vezao je čak četiri remija, poslednji u nizu odigrao je sa Lilom pre pet dana, 2:2.

Trenutno je osmi na tabeli Lige 1 i zaostaje samo četiri boda za vodećim Monakom.

''Crveno-crni'' su preko leta doveli zvučna pojačanja poput Ludovika Blasa i Nemanje Matića, ali su u samoj završnici prelaznog roka ostali bez Džeremija Dokua koji je u transferu vrednom više od 60 miliona evra pojačao Mančester siti.

Ren je prošle godine dogurao do nokaut faze Lige Evrope, gde ga je u šesnaestini finala boljim izvođenjem penala porazio Šahtjor.

Sa druge strane, Makabi je preko leta ostao bez Baraka Baraha koji je preuzeo Crvenu zvezdu i igra promenljivo u dosadašnjem toku sezone. Dogurao je do plej-ofa za Ligu šampiona, ali tamo ga je posle 0:0 u Izraelu, Jang bojs savladao sa 3:0 pred svojim navijačima.

Što se tiče domaćeg prvenstva odigrao je samo dve utakmice, na otvaranju je pobedio Hapoel (2:1), ali proteklog vikenda je izgubio od Makabi Petah Tikve (2:3).

Današnji rivali se nalaze u grupi ''F'' gde su još Viljareal i Panatinaikos, tako da nas očekuje velika borba za prva dva mesta koja vode u narednu fazu.

Verujemo da je Ren dosta kvalitetnija ekipa, očekujemo da prekine niz remija i slavi pred svojim navijačima na ''Roazon parku''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)