DEJAN STANKOVIĆ PREPORODIO FERENCVAROŠ: Mađarski velikan pobedom ponovo preuzima prvo mesto

V.M.

22. 10. 2023. u 12:35

U desetom kolu OTP banka lige, Diošđer će dočekati Ferencvaroš (17:45).

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ПРЕПОРОДИО ФЕРЕНЦВАРОШ: Мађарски великан победом поново преузима прво место

FOTO: Tanjug/AP

Nakon slabog startva prvenstva i razočaravjućih poraza u Evropi, Ferencvaroš je napravio trenersku rokadu početkom seprembra i ekipu je preuzeo Dejan Stanković koji je preporodio mađarskog velikana.

Popularni mister je sedam utakmica na čelu gosta i za sada je ostvario pet pobeda uz dva remija. Što se tiče domaćeg prvenstva izdigao je ''zelene'' u sam vrh koji imaju priliku ponovo da preuzmu pobedom na ovom meču jer im vodeći Pakš beži dva boda, ali vredi napomenuti da je odigrao čak dva meča više od čete srpskog stručnjaka.

Ferencvaroš se dobro snalazi i u Ligi konferencija, na otvaranju je bio bolji od Čukaričkog, a zatim je i odneo bod sa gostovanja Fiorentini tako da će sigurno konkurisati za neko od mesta koja vode u narednu fazu.

Nosilac ekipe je svakako Barnabaš Varga koji je sa osam pogodaka najbolji strelac OTP bank lige, a navijači Srbije ga pamte po tome što je u oba duela naše reprezentacije i Mađarske tresao mrežu Vanje Milinkovića Savića.

Sa druge strane, ekipa Diošđera takođe igra dosta dobro. Četvrta je na tabeli i ima samo bod manje od današnjeg rivala.

Domaćin je pred reprezentativnu pauzu propustio priliku da se popne u sam vrh tabele kada je u derbiju gornjeg doma poražen od strane Ujpešta (0:2).

Verujemo da je Ferenc dosta kvalitetniji tim i očekujemo da to pokaže na terenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave