SAŠA ILIĆ UKRŠTA KOPLJA SA ''CRVENO-BELIMA'': Da li je sjajnoj seriji čete srpskog stručnjaka došao kraj?

V.M.

21. 12. 2023. u 11:50

U jednoj od zanimljivijih utakmica 18. kola grčke Superlige, Atromitos će ugostiti Olimpijakos (19.30).

САША ИЛИЋ УКРШТА КОПЉА СА ЦРВЕНО-БЕЛИМА: Да ли је сјајној серији чете српског стручњака дошао крај?

FOTO: M. Vukadinović

Pirejci su nakon nešto slabijeg otvaranja prvenstva uhvatili zalet, na poslednja četiri duela su sakupili deset bodova i izdigli su se na treće mesto na tabeli.

Sada zaostaju samo tri boda za vodećim Panatinaikosom i odigrali su meč manje od njega, tako da ga mogu sustići trijumfom, ali ne i preteći jer su ih ''zeleni'' savladali u osmom kolu sa 3:0.

Olimpijakos ima jedan od najboljih napada u ligi, psstigao je 32 gola do sada i osloniće se na svoje ofanzivce da prelome meč protiv razigranog Atromitosa.

Saša Ilić je u potpunosti preporodio domaćina koji je sada jedan od najneugodnijih protivnika u Superligi. Legenda Partizana je izdigla Atromitos sa dna, njegovi izabranici su sada 11. na tabeli i nalaze se nadomak mesta koje vodi u plej-of.

''Neustrašivi'' pravadaju svoj nadimak u poslednje vreme jer su neporaženi na osam uzastopnih mečeva u svim takmiečnjima i za vreme sjajne serije upisali su četiri pobede i odigrali isto toliko remija.

Atromitos je postigao gol na svakom meču od kada je Ilić preuzeo kormilo, a mi verujemo da će to i danas biti slučaj.

NAŠ TIP: D1+ (kvota 1,78)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave