PSŽ MARŠIRA KA NOVOJ TITULI: Pobedom na današnjem duelu beži na +12 najbližem pratiocu

V.M.

10. 03. 2024. u 09:20

PRVU utakmicu današnjeg programa franuske Lige 1 odigraće PSŽ i Rems koji se sastaju na ''Parku prinčeva'' od 13 časova.

ПСЖ МАРШИРА КА НОВОЈ ТИТУЛИ: Победом на данашњем дуелу бежи на +12 најближем пратиоцу

Foto Profimedia

Dominacija Parižana francuskim fudbalom se nastavlja i ne deluje da će je neko u skorije vreme okončati, ubedljivo su prvi na tabeli sa devet poena prednosti u odnosu na Brest i sigurno marširaju ka novoj tituli koja bi bila 12 u istoriji slavnog kluba.

Dovoljno je reći da su u dosadašnjem toku prvenstva doživeli samo jedan poraz, a pored njega su upisali 16 pobeda i sedam remija.

Uz Ligu 1, odlično im ide i u Ligi šampiona gde su početkom nedelje rutinski izbacili Real Sosijedad pobedom u gostima od 2:1. Ponovo je blistao najbolji fudbaler današnjice Kilijan Mbape koji je sa dva gola trasirao put ''svetaca'' ka četvrtfinalu.

Sjajni Francuz je na terenu proveo čitavih 90 minuta i Luis Enrike je na taj način poslao jasnu poruku svima da računa ozbiljno na Mbapea iako trentuno odbija da produži ugovor sa klubom koji mu ističe na leto.

Sa druge strane, Rems ima poprilično mirnu sezonu pod trenerskom palicom Vila Stila koji je poznat po tome da je prošle sezone klub plaćao penale što ih on predvodi sa klupe jer tada još nije stekao UEFA licencu.

Mladi Englez je veoma perspektivan trener i njegovi izabranici su sigurni na sredini tabele, a da nije bilo pada forme u poslednje vreme mogli bi da se bore i za neko od mesta koja vode u Evropu.

Na minulih pet utakmica Rems je sakupio samo četiri boda i teško da će doći do njih u prestonici.

U prvom delu sezone PSŽ ih je dominantno savladao sa 3:0, a mi očekujemo novu rutinski pobedu ''svetaca''.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024