OBRAČUN BIVŠIH PRVOLIGAŠA: Bilo je golova na njihovom prvom ovosezonskom duelu

V.M.

26. 04. 2024. u 08:52

U okviru 31. kola nemačke Cvajte, fudbaleri Herte će na ''Olimpijskom stadionu'' u Berlinu dočekati Hanover (18:30).

ОБРАЧУН БИВШИХ ПРВОЛИГАША: Било је голова на њиховом првом овосезонском дуелу

Foto: Profimedia

Iako se ovi timovi nalaze u gornjem delu tabele, realno gledano nemaju šanse da se bore za plasman u viši rang i trebali bi opušteno igrati u završnici prvenstva. Nalaze se jedan do drugog na tabeli, Hanover je šesti, dok je Herta sedma, ali zaostaju velikih deset, odnosno jedanaest bodova za trećeplasiranom Fortunom i čudo bi trebalo da se desi da je preteknu jer su ostala da se odigraju još četiri kola.

Što se tiče forme uoči ovog meča, u boljoj se nalazi Herta koja je na proteklih pet utakmica upisala dve pobede uz isto toliko remija i poraz, dok je Hanover u tom periodu sakupio šest bodova.

Ono što je karatkeristično za goste ove sezone je da vole da igraju remije i čak 12 puta do sada su delili bodove, najviše od svih ekipa, dok se za domaćina može reći da se ''pretplatio'' na goleade o čemu najbolje svedoči njegova gol-razlika, 62:51.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali veoma zanimljiv meč koji je završen rezultatom 2:2, a mi danas očekujemo sličnu utakmicu na ''Olimpijskom stadionu'' u Berlinu.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)