DOKTORKA ZDRAVKOVIĆ UPOZORILA: Imamo novi tip bolesnika, evo šta se dešava nekima koji preleže koronu

DOKTORKA ZDRAVKOVIĆ UPOZORILA: Imamo novi tip bolesnika, evo šta se dešava nekima koji preleže koronu

PORED uobičajenih tegoba i oboljenja kao do sada, pojavljuje se i jedna nova kategorija bolesnika – pacijenti koji su preležali kovid infekciju pre nekoliko meseci, ali se sada javljaju zbog posledica korone. Upućujemo ih na neophodnu dijagnostiku i evaluaciju i po potrebi uvodimo dodatnu terapiju, objašnjava doc. dr Marija Zdravković, direktorka KBC Bežanijska kosa.

28. 02. 2021. u 07:48

NAROD VAS UBRZO OČEKUJE: Direktor Kancelarije za KiM poželeo episkopu Teodosiju brz oporavak od korone

NAROD VAS UBRZO OČEKUJE: Direktor Kancelarije za KiM poželeo episkopu Teodosiju brz oporavak od korone

ISTIČUĆI da je sa žaljenjem i zabrinutošću primio vest da je njegovo presveštenstvo episkop raško-prozrenski Teodosije dobio nalaz koji ukazuje da je pozitivan na korona virus, Petar Petković direktor Kancelarije za KiM poželeo je njegovom preosveštenstvu u ime Kancelarije na čijem je čelu ali i svoje lično ime želje za njegovo brzo ozdravljenje i uspešan oporavak.

27. 02. 2021. u 20:43

MORAMO DA BUDEMO ODGOVORNI: Mladenović o merama Kriznog štaba - Ovo su odluke koje nisu prijatne, ali bolnice su nam pune

"MORAMO DA BUDEMO ODGOVORNI": Mladenović o merama Kriznog štaba - "Ovo su odluke koje nisu prijatne, ali bolnice su nam pune"

Ovog vikenda na snazi su nove mere koje podrazumevaju skraćeno radno vreme, do 14 časova, prodavnicama u oblasti trgovine na malo neprehrambenim proizvodima, restoranima, kafićima, barovima, klubovima i splavovima, zatvorenim ili otvorenim trgovinskim centrima i sličnim objektima u kojima se obavlja delatnost u oblasti trgovine na malo (tržni centri, pijace i slično).

27. 02. 2021. u 16:28

NEMA TOLERANCIJE ZA NEODGOVORNE PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI: Vujović - Pokrenut postupak protiv Premium Čiken

NEMA TOLERANCIJE ZA NEODGOVORNE PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI: Vujović - "Pokrenut postupak protiv "Premium Čiken"

MINISTARKA zaštite životne sredine Irena Vujović pohvalila je zajedničku akciju republičke i pokrajinske inspekcije nadležne za poslove zaštite životne sredine, koje su nakon prigovora građana obavile kontrolu i pokrenule postupak protiv „Premium Čiken d.o.o Žitište“ i odgovornih lica zbog nepravilnosti u radu i nepoštovanja propisa koji se tiču upravljanja otpadnim vodama.

27. 02. 2021. u 15:43