DOBRO ZA TEBE, DOBRO ZA PRIRODU: Širok asortiman bio proizvoda u svim Lidl prodavnicama

Promo

26. 02. 2021. u 16:00

USLOVI kojima živimo, kao i način života koji vodimo u 21. veku, postavljaju izazove pred nas na svakom koraku.

ДОБРО ЗА ТЕБЕ, ДОБРО ЗА ПРИРОДУ: Широк асортиман био производа у свим Лидл продавницама

Foto: Promo

Posebna pažnja se posvećuje ishrani i pažljivom odabiru hrane koju unosimo u naš organizam, kako je evidentno da se ovaj izbor direktno oslikava na životni balans pojedinaca. Kompanija Lidl Srbija prepoznala je značaj u ovom segmentu i obezbedila je svojim potrošačima mogućnost izbora širokog asortimana BIO proizvoda koji se mogu naći u svim Lidl prodavnice širom Srbije.

Sveže organsko voće i povrće, smrznuti organski program, BIO sokovi kao i mlečni proizvodi, samo su neki od više od 60 organskih proizvoda brenda BIO Organic, koji su obeleženi cenovnim oznakama zelene boje i smešteni u posebno označenim segmentima prodavnice na vidljivo obeleženim rafovima.

Foto: Promo

 

Ono što je važno istaći jeste da prilikom proizvodnje organske hrane, bilo da je ona biljnog ili životinjskog porekla nisu korišćeni sintetički pesticidi ni veštačka đubriva, pa je samim tim proizvodnja BIO Organic proizvoda praćena strogom zakonskom regulativom. Prednost organske hrane je svakako u tome sto je bogata antioksidansima i mineralima i dobro utiče na organizam.

Organski proizvedena hrana ne samo da je dobar izbor kada je ishrana u pitanju, već se takođe smatra i čuvarom biodiverziteta na svim nivoima. Pored toga što je dobra za pojedince, dobra je i za prirodu, jer organska proizvodnja kombinuje najbolje ekološke prakse čuvajući time zdravlje zemljišta i celokupnog ekosistema, a isto tako održava i i pospešuje balans ekosistema.

Naime, konzumirajući organske proizvode ne utičemo samo na bolji kvalitet života, već i na okolinu koja nas okružuje, i upravo zbog toga, kada jedemo ovakvu hranu, znamo da smo učinili dobro ne samo za sebe, već i za prirodu.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. godinu.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 47 prodavnica u 32 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna