DA SRBIJA BUDE JOŠ BOLJE MESTO ZA ŽIVOT: Siniša Mali potpisao važan sporazum sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu (FOTO)

Novosti onlajn

26. 11. 2020. u 12:15

MINISTAR finansija Siniša Mali potpisao je vrlo važan Sporazuma o saradnji u sprovođenju prioritetnih projekata sa Francuskom, sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom.

ДА СРБИЈА БУДЕ ЈОШ БОЉЕ МЕСТО ЗА ЖИВОТ: Синиша Мали потписао важан споразум са француским министром за спољну трговину (ФОТО)

Foto: Instagram/mali_sinisa

Mali je na svom Instagram profilu objavio fotografiju potpisivanja sporazuma, uz komentar koliko je potpisani dokument bitan za Srbiju. 

- Potpisivanje Sporazuma o saradnji u sprovođenju prioritetnih projekata u Republici Srbiji sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. Radimo zajedno kako bi #Srbija bila još bolje mesto za život! - napisao je na svom Instagram nalogu Siniša Mali. 

https://www.instagram.com/p/CIDSrlPJXC9/?utm_source=ig_web_copy_link

Podsetimo, Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas, uoči potpisivanja Sporazuma o saradnji u sprovođenju prioritetnih projekata sa Francuskom, sa ministrom za spoljnu trgovinu Francuske Frankom Riesterom, sa kojim je razgovarao o izgradnji beogradskog metroa.

- Razgovarali smo o projektu izgradnje beogradskog metroa, u kome učestvuju francuske kompanije. Ovaj projekat je od strateškog značaja za Beograd i Srbiju a osim toga, kako je istakao francuski ministar, biće simbol modernizacije naše zemlje - objavio je Mali na svom instagram nalogu.

Mali je istakao da mu je posebno drago što je francuski kolega prepoznao dobre ekonomske rezultate naše zemlje, na kojima nam je i čestitao.

Istakao je i da je francuski predsednik Emanuel Makron posvećen da se poboljšaju odnosi naše dve zemlje, naveo je ministar Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!