DA SRBIJA BUDE JOŠ BOLjE MESTO ZA ŽIVOT: Siniša Mali potpisao važan sporazum sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu (FOTO)

Novosti onlajn

26. 11. 2020. u 12:15

ДА СРБИЈА БУДЕ ЈОШ БОЉЕ МЕСТО ЗА ЖИВОТ: Синиша Мали потписао важан споразум са француским министром за спољну трговину (ФОТО)

Foto: Instagram/mali_sinisa

MINISTAR finansija Siniša Mali potpisao je vrlo važan Sporazuma o saradnji u sprovođenju prioritetnih projekata sa Francuskom, sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom.

Mali je na svom Instagram profilu objavio fotografiju potpisivanja sporazuma, uz komentar koliko je potpisani dokument bitan za Srbiju. 

- Potpisivanje Sporazuma o saradnji u sprovođenju prioritetnih projekata u Republici Srbiji sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. Radimo zajedno kako bi #Srbija bila još bolje mesto za život! - napisao je na svom Instagram nalogu Siniša Mali. 

https://www.instagram.com/p/CIDSrlPJXC9/?utm_source=ig_web_copy_link

Podsetimo, Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas, uoči potpisivanja Sporazuma o saradnji u sprovođenju prioritetnih projekata sa Francuskom, sa ministrom za spoljnu trgovinu Francuske Frankom Riesterom, sa kojim je razgovarao o izgradnji beogradskog metroa.

- Razgovarali smo o projektu izgradnje beogradskog metroa, u kome učestvuju francuske kompanije. Ovaj projekat je od strateškog značaja za Beograd i Srbiju a osim toga, kako je istakao francuski ministar, biće simbol modernizacije naše zemlje - objavio je Mali na svom instagram nalogu.

Mali je istakao da mu je posebno drago što je francuski kolega prepoznao dobre ekonomske rezultate naše zemlje, na kojima nam je i čestitao.

Istakao je i da je francuski predsednik Emanuel Makron posvećen da se poboljšaju odnosi naše dve zemlje, naveo je ministar Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)