NEĆE MOĆI: Ko to tamo linčuje?

Filip Rodić

17. 01. 2021. u 07:26

PONOVO, po ko zna koji put, nalazimo se u situaciji da se kritika jednog stava (u najvećoj meri argumentovana i pristojna) osuđuje i naziva "linčom" i to od onih koji su najskloniji ovoj praksi

Komentari (8)

Dusko

17.01.2021. 09:04

Као и увек, свака ка Његошева. Право уживање је читати Ваше текстове, савршенство прецизног и јасног изражавања.

zdenko

17.01.2021. 15:22

Jos jednom , hvala gospodine Rodicu. Ono, da Vas nema... Akademik govori u svoje ime o jednom od najvaznijih pitanja Srbije. Na tome mu hvala ALI zasto mu smeta misljenje "mladog boksera"? Ja nisam ni bokser ni mlad i podrzavam "mladog boksera" kad su Kosovo i Metohija u pitanju. Akademika je neko izabrao i postavio na funkciju koju obavlja. Ima li morala kod akademika kad tako govori o svojoj zemlji? Bice da nema, sve je utrpao u poznato, svrseni cin. E, nece moci. Da ima morala odma bi sam podneo ostavku na mesto gde ga je neko postavio, izabrao.

jovo

17.01.2021. 16:16

Jednostavno , Gos. Kostic ima pravo na sopstveno misljenja ALI i drugi imaju isto pravo da kritikuju i misle suprotno, pa da se prebrojimo , to bi valjda bilo demokratski narocito oko tema koji su opste ticu se nas sviju.Neko je davno rekao "Tvoja sloboda se proteze do granice kad nenarusavas slobodu drugih"

Novi

17.01.2021. 18:35

Dobar tekst autora kao putokaz. Ono malo znanje mi dozvoljava da kažem da ako Kralj 1918. kao pobednik sa tadašnjim saveznicima nije potpisao granice Srbije (pa i razgraničenje sa Albancima) nego Jugoslavije (neki kaže da je morao), onda je danas posle satanizacije, sankcija, bombardovanja osiromašenim uranijumom od strane najmoćnijih zemalja sveta najmanje rečeno je suludo i neodgovorno pristajati na tako nametnute granice.