ĐILASOV KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA POTPUNO RASKRINKAN: Pravac Evropa, al' preko Moskve (FOTO)

Novosti onlajn

06. 11. 2023. u 08:45

JAVNOST u Srbiji ne prestaje da bruji o novom blamiranju „proevropske” opozicije, koja je za kandidata za gradonačelnika izabrala Vladimira Obradovića, čoveka koji je do pre nekoliko godina obožavao lik i delo Vladimira Putina.

ЂИЛАСОВ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОТПУНО РАСКРИНКАН: Правац Европа, ал преко Москве (ФОТО)

Foto: Printskrin

Da se razumemo, sama nepobitna činjenica da je gospodin Obradović bio savetnik ministra Nenada Popovića tokom 2018. i 2019. godine ni po čemu nije sporna. Česta putovanja u Rusiju, razgovori sa ruskim kompanijama takođe nisu nešto što je samo po sebi upitno. Ono što vređa inteligenciju građana jeste što je to danas čovek koji se zalaže sa uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji, a do pre nekoliko godina je mislio potpuno suprotno. Da stvar bude još bizarnija, u nedavnom sazivu skupštine, Đilasov kandidat za Beograd je bio član poslaničke grupe „Pravac Evropa”?!

Vladimir Obradović pokušao je juče nevešto da se opravda da ga je „kao eksperta, Vlada Republike Srbije angažovala na stručnim projektima iz oblasti upravljanja projektima i strateškog upravljanja.” Da ta priča ama baš nimalo ne pije vodu, može se uveriti svaki građanin kroz par klikova na internetu.

Foto: Printskrin

Tako se, recimo, na Instagram profilu Nenada Popovića može naći jedna zanimljiva objava, u koju se baš ne uklapa „pisanje projekata”. Tako se 29. januara 2019. godine Vladimir Obradović obreo u Rusiji, u poseti ruskoj državnoj korporaciji Roskosmos. Tada je išao ka cilju da, kako se u objavi navodi, „građani Srbije osete konkretne benefite od sporazuma koji su potpisani tokom posete Vladimira Putina Srbiji”. Kao „odgovoran” političar, Đilasov kandidat morao bi da objasni svojim biračima kako je od januara 2019. godine, kada se šepurio Moskvom, osvanuo 20. februar 2022. godine, kada se našao na Đilasovoj „proevropskoj” listi Ujedinjeni za pobedu Srbije. Tri godine bile su dovoljne da čovek promeni mišljenje, i od obožavaoca lika i dela Ruskog predsednika postane neko ko se zalaže za njegovo izručenje međunarodnom sudu.

Foto: Printskrin

Koliko su ova otkrića uzburkala domaću političku scenu, dokazuje i more fotografija koje građani dele na društvenim mrežama, gde je gospodin Obradović u raznim vladinim delegacijama tokom razgovora sa ruskim kompanijama i ruskim zvaničnicima. U nastavku možete pogledati kako „Vladimir Obradović piše projekte”:

Foto: Printskrin

Ako vam je čudno zašto na ovim fotografijama ne vidite otvoren računar ili papir i olovku, koji su valjda neophodni za „pisanje projekata”, ne brinite, mediji Draga Šolaka će vam to podrobno objasniti u narednim danima.

Da li Dragan Đilas i njegovi uposlenici zaista smatraju birače u Srbiji toliko zaboravnim i neinteligentim, procenite sami. Očigledno je da svako polazi od sebe, pa je tako i Đilas pomislio da ako je mogao da kupi evropski duh Vladimira Obradovića, isto tako može kupiti i poverenje građana Srbije. Sudeći po reakcijama javnosti na rusku prošlost novopečenog Evropejca, Dragan Đilas se mnogo prevario.

BONUS VIDEO: VUČEVIĆ O ĐILASU - Krije se iza drugih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (68)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini