"MNOGO SAM SREĆAN ŠTO VAS VIDIM DANAS OVDE..." Šta je Vučić poručio deci sa Kosova i Metohije (FOTO)

Novosti onlajn

26. 11. 2023. u 10:20

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas učenike i nastavnike Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Žerovnice u Opštini Zvečan sa Kosova i Metohije.

МНОГО САМ СРЕЋАН ШТО ВАС ВИДИМ ДАНАС ОВДЕ... Шта је Вучић поручио деци са Косова и Метохије (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Draga deco sa Kosova i Metohije, mnogo sam srećan što vas vidim danas ovde u Beogradu, radostan što ste mogli da posetite Studenicu i Žiču, naše dve velike svetinje, ali i da ovde, u Beogradu, vidite sve – od Hrama Svetog Save do Narodnog muzeja i da obiđete sve institucije svoje države Srbije.

Posebno sam srećan što imate divne nastavnike, vaspitače koji vas čuvaju i štite i uče da pomognete svojoj zemlji, svojoj Srbiji u budućnosti.

Vašim roditeljima sam beskrajno zahvalan na tome što čuvaju, brane i štite svoju otadžbinu Srbiju i zato što u najtežim mogućim uslovima teškog progona i svakodnevnog maltretiranja, znaju da imaju samo jednu zemlju – Srbiju.

Hvala vam i neka živi naš narod na Kosovu i Metohiji, neka živi naša Srbija! - napisano je u opisu fotografija susreta na zvaničnom Instagram profilu predsednika "Budućnost Srbije AV". 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (69)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave