EKSPLICITNO: Miketić koristio poslaničku platu na drogu

Novosti onlajn

30. 11. 2023. u 10:16

ISTAKNUTI član Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" Đorđe Miketić izazvao je veliku pažnju javnosti kada je za svoj eksplicitni snimak pokušao da optuži aktuelnu vlast i državne organe za koje je tvrdio da na ovaj način žele da izvrše hajku protiv njega.

ЕКСПЛИЦИТНО: Микетић користио посланичку плату на дрогу

Foto: Printskrin

Kako se na snimku može videti, koji se u jednom trenutku pojavio i na društvenim mrežama, pored Miketića u jednom kadru nalazi se i tanjir sa kokainom koji je, ni manje ni više, kupljen poslaničkom platom zahvaljujući kojoj se opozicija bahati.

Dakle, dok narod plaća platu poslanicima, Miketić se ne libi da kupuje drogu, a zatim i da optužuje druge za posledice koje je sam proizveo. Međutim, da stvar bude još gora, Miketić je bez imalo srama na snimku, koji je snimio sa još par osoba, izjavio da mu poslanička plata služi za kupovinu opojnih supstanci.

Licemerna opozicija je odmah skočila u odbranu Miketića, govoreći kako se vlast ovim snimkom obračunava sa njim. Time su pokazali ono što smo već znali - da su zapravo samo jedna lažna elita. 

Pored toga što je BIA izašla sa saopštenjem u kom se navodi da je video snimljen od strane treće osobe, te da nije u pitanju nikakva skrivena kamera, deluje da sada opozicija sanira medijsku štetu jalovim pričama kako to može svakome da se dogodi.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će se BIA pozabaviti ovim slučajem.

- BIA će se pozabaviti tim, i videti da je to skinuto sa snimka. Ali to nije snimljeno nekom tajnom kamerom, već nekom kamerom, kako sam ja dobio informaciju, snimano je iz blizine. Neko od njihovih prijatelja je to snimao i on je neki svoj kućni snimak iskoristio da sebe prikaže kao žrtvu i odlično zna ko ga je snimao, a BIA će to dokazati - kaže Vučić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA - Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (47)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!