"NASTAVLJA DA IZNOSI NEISTINE": Jovanov o Đilasu - Jednu stvar bi morao da nauči...

Novosti online

27. 02. 2024. u 15:27

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, istakao je kako bi Dragan Đilas trebao da nauči jednu stvar, a to je da "politika i izbori nisu preprodaja sekundi i reklama".

НАСТАВЉА ДА ИЗНОСИ НЕИСТИНЕ: Јованов о Ђиласу - Једну ствар би морао да научи...

Foto: Novosti

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Pohvalno je što je Dragan Đilas snimio video-poruku na kojoj ne plače. To je do sada retko bio slučaj, ali, eto, desilo se.

Ono što nije pohvalno je to da Đilas nastavlja da iznosi neistine i da lažima ubeđuje javnost u Srbiji da je crno zapravo belo i obrnuto.

Kako je mašinski mozak uspeo da izračuna da je zapravo pobedio na izborima, samo on zna!

Izgleda da je ovo nova faza njegovog pokušaja da sa sebe skine odgovornost za to što već 12 godina nije u stanju da pobedi ni na izborima za kućni savet i pored svih para, medija, nevladinih organizacija, javnih ličnosti i Kurtijevih lobista koje je angažovao.

U prvoj fazi je, baš kao Šojić, kukao da je pokraden, da se malo skrene pažnja sa debakla koji je doživeo. Pošto je procenio da je prošlo dovoljno vremena od izbora, sabrao mašinski mozak babe i žabe i sada priča da je imao više glasova, odnosno da je, ni manje ni više, nego pobedio na izborima!

Jednu stvar bi morao da nauči - politika i izbori nisu preprodaja sekundi i reklama. Sabirati glasove, nije isto što i sabirati milione evra.

Što pre to razume, pre će prestati da se snima dok plače, a da bi zaista pobedio na izborima, prvo mora da osmisli nekakvu politiku.

Ako je u stanju.

A deluje da nije."

BONUS VIDEO: LAŽI OPOZICIJE O KRAĐI IZBORA RUŠE SE KAO KULE OD KARATA: Njihov cilj je destabilizacija Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!