"ŠTO SI VEĆI LAŽOV TO SE BOLJE KOTIRAŠ KOD ĐILASA" Pantić Pilja: Jedini kriminalac, i to osuđeni je Bora Novaković i građani to znaju

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

23. 03. 2024. u 17:48

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Biljana Pantić Pilja odgovorila je osuđenom kriminalcu Borislavu Novakoviću koji je postao udarna desnica Dragana Đilasa.

ШТО СИ ВЕЋИ ЛАЖОВ ТО СЕ БОЉЕ КОТИРАШ КОД ЂИЛАСА Пантић Пиља: Једини криминалац, и то осуђени је Бора Новаковић и грађани то знају

Foto: Printskrin/Instagram/biljana_pantic_pilja

- Da nije tužno, bilo bi smešno, to što je udarna pesnica Dragana Đilasa postao Bora Novaković zvani Solunac.

Valjda što si veći lažov i kriminalac, bolje se kotiraš kod Đilasa, pa je tako i Bora odlučio da zasluži svoje mesto klevetanjem i besmislicama.

Jedini kriminalac, i to osuđeni je Bora Novaković i građani to znaju.

Kakav je to nonsens da Bora drži lekcije i integritetu i kredibilitetu.

Čovek koji je unazadio Novi Sad dok je bio na vlasti i koji je imao samo jedan cilj, lično bogaćenje i bogaćenje njegovih pajtosa.

Osuđeni kriminalac, nasilnik, prevarant, isfrustrirani marksista, koji je na konstitutivnoj sednici na najgori i najprimitivniji način vređao i zaletao se na univerzitetskog profesora!

Bora Solunac kome je vrhunac političke borbe krađa toalet papira i bacanje istog na Anu Brnabić, na kopiju Sretenjskog ustava i na zaposlene devojke koje vode stenobeleške. 

Pokazali su đilasovci da nemaju granicu, i da svaki put, kada mislimo da su dotakli dno, padnu još niže.

Neće se Bora osvedočeni nasilnik zaustaviti u svojoj mržnji i pokazao je da je nasilje jedino što ume.

Pokazaće ti Boro građani Novog Sada gde ti je mesto i da ti nisu zaboravili tvoja zlodela.

Vratićeš se Boro u svoju mišju rupu iz koje su te ponavljač iz Trstenika i nasilnik nad nasilnicima Đilas izvukli - navela je Pantelić Pilja.

BONUS VIDEO: Za njih su Srbi GENOCIDNI -  Dinko i Marinika PODRŽAVAJU jedno drugo, imaju iste stavove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!