NEĆU VALJDA U DRUGU LIGU: Ivica Dačić o novoj vladi

Tanjug

25. 09. 2020. u 09:39

MINISTAR spoljnih poslova Ivica Dačić kaže, upitan da li očekuje da bude šef diplomatije i u novoj vladi, da i dalje želi da igra u Ligi šampiona i da neće da ide u drugu ligu.

НЕЋУ ВАЉДА У ДРУГУ ЛИГУ: Ивица Дачић о новој влади

Zoran Jovanović

- I dalje želim da igram u Ligi šampiona, neću valjda da idem u drugu ligu - naveo je on za TV Prva.

Pojašnjava da je to logično i da ne razume srpsku opoziciju koja jedino zna da "udara na decu, u braću onih koji su na vlasti".

- Sada se zovu udružena opozicija. Šta oni time govore, da će tako da ostanu za stalno - rekao je on.

Na konstataciju novinara da će mnogi reći da Dačić ne može da razume opoziciju jer je za 30 godina dve, tri godine bio u opoziciji, on je rekao da je u periodu dok je bio opozicija shvatio da su socijalisti mnogo bolji od onih na vlasti i da je "glupo biti u opoziciji".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!