BEOGRAĐANIN (70) SE SETIO SVOG PRVOG POLJUPCA: Bilo je to sa mojom suprugom (VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2023. u 17:18

GRAĐANIMA Beograda postavili smo pitanje koje, izgleda, nisu očekivali. Neki su se grohotom nasmejali, nekoliko njih je pocrvenelo, a bilo je i onih koji su se sa ponosom i setom setili svog prvog poljupca.

БЕОГРАЂАНИН (70) СЕ СЕТИО СВОГ ПРВОГ ПОЉУПЦА: Било је то са мојом супругом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok/vecernjenovosti

 - Bilo je to davno... Sećam se, bilo je fino ... To mi je bio, ustvari, drugar, ali ja sam se njemu sviđala i eto poljubili smo se, a i tada je padao sneg - jedan je od duhovitih odgovora koje smo dobili od naših sugrađana na pitanje "Da li se sećate svog prvog poljupca".

Jedan gospodin se vrlo rado seća svog prvog poljupca, jer je, verovali ili ne, to bio poljubac sa njegovom sadašnjom suprugom.

A bilo je i onih koji su, takoreći, naterani, na svoj prvi poljubac.

- Želite da ispričam priču o prvom poljupcu? E, ovako: Bio sam peti razred osnovne škole. Devojčica koja me je naterala da se poljubimo je bila šesti. Mislim da je bila 6/5, a ja sam bio 5/6 i to je bila opet neka slučajnost. Uglavnom, ona je rekla da sam ja njoj simpatičan. Ja sam rekao: Dobro, super, i ti meni. Međutim, ona je meni rekla da se nađemo u šumici posle škole i da ćemo se poljubiti, ali ona je to rekla svim svojim drugaricama i onda su njene drugarice napravile, bukvalno, bazu oko nje... - otvorio nam je dušu jedan građanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave