SRPKINjA iz Crne Gore, Biljana Keković Joksimović, dan pred izbore poslala je poruku Milu Đukanovicu i Dušku Markoviću. Njen status prenosimo u celosti:

mile

01.09.2020. 01:55

@Lina - Hvala gospodjo ,rekla si ovoj bagri ono sto sam im htio reci kao gradjanin svijeta odnosno čovjek koi je bio prisiljen da napustim zemlju (Jugoslaviju) i odem u daleku USA dabih spasio moju familiju i odbio naredbu svih onih koi su me tjerali da ubijam moje tvoje i njihove dabi oni na kraju kasirali sto vise novca i zadovoljili svoje shovinisticke želje!!!Suze si mi natjerala na oci ali nezalim jer si rekla sve ono sto ovi psi pobješnjeli zasluzuju.Konacno Crna Gora i svi narodi koi žive u njoj naći će svoj mir a sunce će tako lijepo sijati jer sloboda i freedom je nešto najljepše sto čovjek može da dozivi!!! Hvala vam gospodjo na ovim riječima i hvala crnogorskom narodu koi nam je pokazao da na miran strpljiv i demokratski način pravda se može ponovo vratiti kući!!!!!

liverpool

29.08.2020. 12:54

Vauu, opasno otvoreno pismo, nekoga ko zivi istinski i realan zivot. Da je meni upuceno ovakvo otvoreno pismo, bagami, zamislio bi se. Sada znam ako sam se zamislio, znaci, razumem, osecam, imam dusu. A ovi likovi, kojima je adresirano...oni su najblaze receno, moralne gnjide.

Jovovic 22

29.08.2020. 13:37

Свака част Госпођо. Запамтите, кад људима нестане аргумената почињу да вређају и мрзе.

Dragica

29.08.2020. 15:08

Draga gospidjo, Cestitan Vam na ovome pismu, nepoznajem Crnu Goru, medjutim moji preci su mi pricali da su oni pre nekoliko vekova stigli iz Crne Gore to jeste i ja se osjecam malo Crnogorka. Bili su to casni poste ni ljudi, nista to nije vredilo. Posle nekolilo vekova proterase isti takiv ljudii moje najdraze iz srca Dalmacije.Ja sam slucajem okolnisti stigla u Paris prije 37 godina u to zemlju koja nije moja stvorila familiale sin doktor cerka advokat oboje zavrsila fakultete na najvecim fakutetima u Parizu. Ja Vam savetujem sklonite vasu decu od tih azdaja nisu oni dostojni vas ni vase familije. On nije i nece biti nikada castan Crnogorac. Moji preci se ok reçu u nihjovim grobnicama zoh takvih necasnih ljudi imam puno puno stvari sto bih rekla ali ni su oni zasluzni mo je paznje. À vama i vasoj porodici Zelim sve sve najbolje Dragica medunardni covek nista lepse kada volite sve narode i narodnost to me naucio moj caca Dalmatinac protjeran sa njegovo Vekovnog ognjista. Budite i ostanite kavi i jeste pokusahte jos jenom vam kazem da decu udaljite od tih vukova. Lijep pozdrava Draga?????

Sreto

29.08.2020. 16:49

Мило је убеђен да између њега и Црне Горе стоји знак једнакости.Неће бити да је тако. Писмо је написано, искрен и одмерено.Свака част!

Miro

29.08.2020. 19:33

Пажњиво сам прочитао ову поруку од једне храбре Србкиње упућеној комуњари и лопову Милу Ђукају. Скидам капу и клањам се Теби, драга Србкињо, јер си проговорила речима које убијају ефективније него било које друго оружје. Живела на многаја љета!

Nik

29.08.2020. 20:32

Pravo u čelo,bravo,ali na zalost svih gradjana njih boli uvo,kupe za njih mali novac glasove i vladaju,haraju,pljačkaju,otimaju,al da ne pričam dalje svi mi to znamo... Strasno je to da samo nekolicini bude dobro a da svi ostali jedva sastavljaju kraj sa krajem. Totalno smo mi obicni gradjsni razocarsni,ssmo nas zovu kad treba da glasamo.

DMG

29.08.2020. 21:59

Ako se vec pri kraju pisma pozivate na vjeru u Boga, iako ne pominjete hriscanstvo, red bi bio da znate nije hriscanski niti bozji reci "Ne dam". A vi upravo ne date. Ne date bratu svome da se pomoli Bogu. E to sto radite je najveci grijeh. Manite se vi Mila i Markovica i preisitajte ovo vase "NE DAMO SVETINJE".

Snezana

31.08.2020. 16:25

Svaka vam cast i ja isto tako mislim da upravo je sve to istina i s a mo istina isto sam htela i ja to da na pisem, ali vase su objavili naravno da je to sve sto Kazes tacno, Ja sam npr rodjena u Podgoricki zivela radila i sve je islo tako dok nisam imala problem sa mojim sinom posli smo u inostranstu jer su pocele sankcije nisam mogla kupiti si u tablete jer nije imalo. Otisli smo sa jugoslovenskim pasosem posle malo vremena je bilo Srbija CRNA Gora. Imala sam pasos a tek posle toga ne mogu da dobijem Pasos jer mi je otac SRBIN a Milo Djukadini je davao i susi i marusi i SINAVATRI najgore krimosu Crnogorsko drzavljanstv nisam mogla da verujem. A nek je otisao posle 31g dosta se nakrao i pokrao sramno za navijeka i vekovima. Pozdrav za sve vas ljubim te

Tijana

01.09.2020. 01:08

Svaka cast! Izvanredno srocene misli i osecanja! Koliko iskrenosti, istinitosti, ponosa, cestitosti, razboritosti, inteligencije i pismenosti! ???