BIG DŽO JE OTAC NAJPOZNATIJEG ALBANCA U CRNOJ GORI: Abazović objavio tatin video iz kafane (VIDEO)

Novosti onlajn

12. 09. 2020. u 15:11

PRIVATAN život Dritana Abazovića, lidera građanske koalicije „Crno na bijelo“, gotovo da je prava misterija za crnogorsku i regionalnu javnost.

БИГ ЏО ЈЕ ОТАЦ НАЈПОЗНАТИЈЕГ АЛБАНЦА У ЦРНОЈ ГОРИ: Абазовић објавио татин видео из кафане (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Poznato je da ima trojicu braće i sestru, a nedavno je na društvenim mrežama objavio stari video-snimak svog oca kako se veseli u kafani, otkrivši da ga zove „Big Džo“.

- Ulcinjski boemi i moj otac Big Džo - napisao je Dritan i dodao:

 - Lepa uspomena na neka zlatna vremena.

Dritan Abazović (35) je u žižu javnosti dospeo posle proglašenja rezultata izbora u Crnoj Gori pošto je njegova stranka viđena kao „jezičak na vagi“ za formiranje nove vlade.

Rođen je u Ulcinju u decembru 1985. godine, a u političkim vodama ovaj mladi Albanac više je od decenije.

Bio je jedan od osnivača političke partije Pozitivna Crna Gora 2012. godine, koja je tada osvojila sedam mandata, a Abazović je postao najmlađi član tog saziva Skupštine Crne Gore. Nakon podela u partiji, 2014. godine Abazović napušta Pozitivnu Crnu Goru i funkcioniše kao nezavisni poslanik do 2015, kada se priključuje novoosnovanoj URA.

Boraveći u poslaničkim klupama mnogima je zapao za oko kada ga je tadašnji premijer Milo Đukanović, prilikom prepirke o „milionskim kreditima koje su uzimale Đukanovićeve firme“, nazvao „bitangom“.

Abazović je uvek propagirao ideju multikulturalnosti koje se nije odrekao ni u kampanji. Upravo je tada i obrazložio zašto su ga svojevremeno nazivali „albanskim četnikom“.

Sestra i brat Dritana Abazovića su specijalisti medicine i žive u Beogradu, gde grade zavidne profesionalne karijere.

Abazović ima još dvojicu braće koji žive u Sarajevu.

Diplomirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, gde je četvorogodišnje studije završio za rekordne dve i po godine.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!