POLICAJAC ISTRGAO TROBOJKU I POLOMIO ŠOFERKU: Incident tokom auto litije, Novljani u koloni slavili formiranje nove Vlade (FOTO)

V. V.

06. 12. 2020. u 21:09

NOVLjANI su danas popodne organizovali auto litiju u čast formiranja nove Vlade Crne Gore.

ПОЛИЦАЈАЦ ИСТРГАО ТРОБОЈКУ И ПОЛОМИО ШОФЕРКУ: Инцидент током ауто литије, Новљани у колони славили формирање нове Владе (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Planirani krug gradom od Igala do Kamenara započet uz Himnu Svetom Savi, pesmu „Ne damo svetinje“, a onda i „Ječam žnjela“, jednu od omiljenih blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija, zaustavio je, na kratko, incident koji se desio na petlji u Igalu.

Prema rečima očevidaca, jedan policajac je učesniku auto proslave istrgao trobojku i polomio staklo na automobilu. Nastala je gužva, učesnici proslave su se vratili do petlje, stigla je i policija i kolegu su odveli.

Auto proslava je nastavljena, a nezvanično je stigla informacija da će ceo slučaj biti procesuiran. Slavljenička auto kolona nastavljena je ovog puta uz pesmu "Nek se čuje do nebesa nema više DPS-a".

U hercegnovskom Centru bezbednosti povodom današnjeg incidenta rečeno je da se prvo desio verbalni sukob između učesnika auto proslave i dva lica koja su izašla iz kafiča u blizini petlje u Igalu. Jedan od učesnika bio je i policijski službenik.

Tokom incidenta došlo je do lomljenja stakla na vozilu. Policija je brzo izašla na teren, sprečila veći incident, a o svemu je obavešten osnovni državni tužilac. Biće podnete tri prekršajne prijave iz oblasti remećenja javnog reda i mira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!