OSUMNJIČEN ZA TEŠKO UBISTVO U POKUŠAJU: Branislav Đukić u bekstvu, u toku potraga za njim nakon ranjavanja policajaca i odbornika

B. D.

23. 12. 2020. u 15:55

BRANISLAV Đukić (36) iz Bara, osumnjičen je da je pokušao lišiti života dva policijska službenika u Dobrim Vodana u Dobrim Vodama 4.oktobra, i dalje je u besktvu.

ОСУМЊИЧЕН ЗА ТЕШКО УБИСТВО У ПОКУШАЈУ: Бранислав Ђукић у бекству, у току потрага за њим након рањавања полицајаца и одборника

Foto: B.D.

Za Đukićem je raspisana lokalna potraga.


Đukić je u bekstvu od 4. oktobra, nakon što su u ugostiteljskom objektu „Makina Vučinić“ ranjeni policajac i odbornik u Skupštini opštine Bar. Policija Đukiću na teret stavlja tri krivična dela.

-Barska policija je podnela krivičnu prijavu nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv lica za koje se sumnja da je izvršilo krivično delo teško ubistvo u pokušaju na štetu policijskih službenika S.K. i A.Đ., krivično delo teška telesna povreda na štetu B.J. iz Bara, te i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materjia. Sumnja se da je B.Đ. (36) iz Bara 4. oktobra oko 03:40 časova u ugostiteljskom objektu „Makina Vučinića“ u naselju Dobra voda, pokušao lišiti života dva policijska službenika A.Đ. i S.K., te da je teško ranio B.J. iz Bara - navodi se u saopštenju Uprave policije.

U ovom ugostiteljskom objektu, prema navodima Uprave policije, je pomenute večeri došlo do narušavanja jadnog reda i mira fizičkim obračunom, nakon čega je došlo i do upotrebe vatrenog oružja od strane, kako se sumnja, B.Đ., na koji način je izvršio krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

Prema ranijim saznanima, povređeni policajac A. Đ. i njegov kolega S. K. nisu bili na službenoj dužnosti kada je on ranjen, već su verovatno obezbeđivali ovaj objekat.

Podsetimo, odbornik DPS-a B. J. je pogođen jednim hicem iz vatrenog oružja i zadobio je prostrelnu ranu u butinu.  Policajcu je metak okrznuo desno stopalo.

Vlasnik “Konobe Vučinić”  je tvrdio da je do upotrebe vatrenog oružja došlo ispred ugostiteljskog objekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!