AUTOBUS UDARIO MALOLETNICU NA PEŠAČKOM: Vozaču predložen pritvor

S. J. M.

03. 03. 2024. u 17:33

VOZAČU autobusa P. M. osumnjičenom da je 1. marta na pešačkom udario maloletnu L. Š, koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život, Prvo osnovno tužilaštvo u Boegradu predložilo je da mu se odredi pritvor. Vozač je danas saslušan i negirao je izvršenje krivičnog dela, iznoseći svoje viđenje događaja.

АУТОБУС УДАРИО МАЛОЛЕТНИЦУ НА ПЕШАЧКОМ: Возачу предложен притвор

Privatna arhiva

Pritvor mu je predložen zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke, koji tek treba da budu ispitani.

U krivičnoj prijavi Saobraćajne policije P. M. se sumnjiči da je u petak oko 15 časova na raskrsnici Bulevar Despota Stefana i Porečke ulice upravljajući autobusom gradskog prevoza prošao kroz crveno svetlo na semaforu i prednjom stranom autobusa udario maloletnu L.Š. koja je prelazila pešački prelaz, dok je na semaforu bilo zeleno za pešake. Ona je oborena na kolovoz i zadobila je teške povrede opasne po život, pa je prevezena u Urgentni centar.

Vozač autobusa je alkotestiran i nije imao prisustvo alkohola. Dežurni tužilac je nalozio da se izvrši vanredni tehnički pregled vozila, i da se izuzme video nadzor raskrsnice gde se dogodila saobraćajna nezgoda.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu kada to zdravstveno bude moguće, svedoke očevice, naložiti saobraćajno-tehničko veštačenje, medicinsko veštačenje i prikupiti eventualno dodatne materijalne dokaze.

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!