VLADA DAGESTANA O INCIDENTU NA AERODROMU: Situacija je pod kontrolom, svi koji su učestvovali biće privedeni pravdi (VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru/telegram warhistoryalconafter

29. 10. 2023. u 20:52

SITUACIJA na aerodromu Mahačkala je pod kontrolom, službe bezbednosti rade na licu mesta, navodi Telegram kanal vlade Dagestana.

ВЛАДА ДАГЕСТАНА О ИНЦИДЕНТУ НА АЕРОДРОМУ: Ситуација је под контролом, сви који су учествовали биће приведени правди (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TV Zvezda


-Vlada Republike Dagestan saopštava da je situacija pod kontrolom, službe bezbednosti rade na licu mesta. Preporučujemo onima koji su prekršili procedure rada osetljivog objekta da ne nastave sa nezakonitim radnjama i da ne ometaju rad zaposlenih na aerodromu, navodi se u poruci.

Grupa ekstremista na aerodromu u Mahačkali upala je na aerodrom povodom informacije da je sleteo avion iz Tel Aviva.

Ektremisti su merili prečnik lobanje i od prolaznika traži dokaz da nije Jevrej.

-Ukrcaj me i ostavi me iznad Tel Aviva! Boriću se protiv Jevreja!"
Ovaj upad doveo je do preusmeravanja avio-saobraćaja sa aerodroma u Mahačkali na druge alternativne aerodrome.

Zbog situacije na aerodromu u Mahačkali otvoren je krivični postupak za masovne nerede, saopštio je načelnik Ministarstva unutrašnjih poslova za Severni Kavkaz.

Ranije je Federalna agencija za vazdušni saobraćaj saopštila da je zbog ulaska nepoznatih osoba na platformu aerodroma Mahačkala odlučeno da se privremeno zatvori za dolaske i odlaske, a mere će ostati na snazi dok se situacija ne normalizuje.

-Istražni organi su pokrenuli krivični postupak po članu 212 Krivičnog zakonika Ruske Federacije (organizovanje masovnih nereda praćenih nasiljem, pogromima, paljevinama, uništavanjem imovine, upotrebom vatrenog oružja, eksploziva ili eksplozivnih naprava, kao i obezbeđivanje oružani otpor predstavniku vlasti), stoji u poruci.

Svi učesnici nereda na aerodromu Mahačkala biće privedeni i privedeni pravdi, saopštila je Glavna uprava Ministarstva unutrašnjih poslova za Severno-kavkaski federalni okrug. Takođe, krivično će odgovarati oni koji izazivaju nerede i međunacionalnu mržnju.

 

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!