UŽAS U STRAZBURU: Devojka napadnuta na ulici jer je nosila suknju!

Tanjug

24. 09. 2020. u 16:07

POLICIJA u francuskom gradu Strazburu pokrenula je istragu povodom prijave jedne devojke da su je, usred dana, na ulici napala tri muškarca zbog toga što je nosila suknju.

УЖАС У СТРАЗБУРУ: Девојка нападнута на улици јер је носила сукњу!

FOTO: Depositphotos

Kako navodi BBC, 22-godišnja studentkinja je, pošto su joj muškarci prigovorili zbog nošenja suknje, od jednog od njih dobila udarac u lice, a jedan joj je prethodno uputio uvredu.

Ona je rekla da, dok su je dvojica muškaraca držala, treći udario pesnicom u lice, a da su potom sva trojica pobegla, kao i da se incident dogodio pred više od desetak ljudi, ali da niko nije reagovao.

U jednom francuskom listu pojavio se i izveštaj da su juče u gradu Miluzu dve žene napadnute pošto je jedna od njih prekorena zbog toga što nosi "prekratku suknju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!