LEPA LUKIĆ UPLAKANA NAD BORINIM GROBOM: Teško mi je što nisam došla na sahranu

Novosti online

20. 11. 2020. u 18:21

DANAS je u Beogradu na Bežanijskom groblju održan pomen pevaču Bori Drljači povodom četrdeset dana od njegove smrti. Ovim povodom govorila je pevačica Lepa Lukić, koja je bila u suzama.

ЛЕПА ЛУКИЋ УПЛАКАНА НАД БОРИНИМ ГРОБОМ: Тешко ми је што нисам дошла на сахрану

Foto: Printskrin TV Pink

Lepa je istakla da se s Borom družila decenijama, kao i da joj je veoma teško palo što nije mogla da prisustvuju na njegovoj sahrani. Popularna pevačica pustila je i suze na grobu svog, kako nam je rekla, najboljeg kolege.

- Ja sam se toliko potresla, on je bio moj najdraži kolega. Počeli smo u isto vreme, mnogo smo putovali, bilo mi je jako teško, nisam mogla da dođem na sahranu. Ja sam zvala na njegov telefon i javio mi se sin Vlada, ja mu izjavim saučešće i pitam gde je sahranjen, nisam znala da je danas godišnjica. Jutros me je pozvao, rekao da dolazi po mene i došao je u pola deset i evo danas sam tu. Isplakala sam se, osetljiva sam strašno. Teško mi je što nisam došla na sahranu - govori Lepa drhtavim glasom.

Išla sam u bolnicu, pitala sam za njegovo (Borino) zdravlje... On kaže:

Hvala ti što misliš o meni, bolje mi je, bolje mi je. Došao Era posle, kaže:

Znaš li da Bori nije dobro, ne verujem da će dugo, nije pošlo tri dana, on je završio. Ostale su fine uspomene. On je bio dobar čovek i kolega, svi su ga voleli, a sa mnom je bio najbolji i sa Erom - nastavila je kroz suze da priča Lepa.

S obzirom na to da se Era Ojdanić nije pojavio na pomenu svom velikom prijatelju Bori Drljači, pitali smo Lepu da li se čula sa Erom i da li zna zbog čega se Ojdanić nije pojavio na groblju.

Ne znam... Nisam se čula. Šta ima da se čujem? On je bio na sahrani, on računa da je to dovoljno. Mislim da to nije dovoljno - rekla je Lepa Lukić za Pink.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije