Kompanija Meridianbet najveći sponzor sportskih klubova u regionu – razvoj sporta je uvek na prvom mestu!

PROMO

03. 02. 2024. u 10:00

Regionalni lider u industriji igara na sreću lider je i u ulaganju u sport

Компанија Меридианбет највећи спонзор спортских клубова у региону – развој спорта је увек на првом месту!

Meridian/Stefan Todorović.

Podrška vrhunskom sportu širom planete već više od dve decenije simbol je Meridianbeta i jedan od brojnih načina ulaganja u društvenu zajednicu. Poslujući na preko 15 svetskih tržišta, ovaj globalni betting lider uspostavio je, tokom svih ovih godina, veoma uspešne saradnje sa mnogim klubovima i sportskim Savezima iz zemalja u kojima poslovno privređuje.

Svojim donatorskim programom Meridianbet je u brojnim zemljama omogućio efikasno funkcionisanje profesionalnih i amaterskih klubova, sportskih Saveza, udruženja i školica sporta, ne štedeći pri tome sve svoje resurse. 

U okviru svojih redovnih humanitarnih i sportskih aktivnosti, Meridianbet je uvek tu, spreman da odgovori na postavljene zadatke i pomogne razvoj sporta u mnogim područjima. Sport je važan segment društvenog života i potreba je svih nas, a izazovi modernog vremena sve više otežavaju uslove za kontinuirano bavljenje istim, što zna da dovede do ozbiljnih organizacionih poteškoća koje ova kompanija zna da prepozna. Upravo iz tog razloga Meridianbet se svakodnevno trudi da svojim višemilonskim donacijama i sponzorstvima pomogne sportske kolektive i pojednice u osvarenju njihovih zacrtanih ciljeva.

Osim što predstavlja najveće ime industrije zabave u čitavom regionu, kompanija Meridianbet je još jednom ispisala istoriju domaće košarkaške scene, postavši nazivni sponzor aktuelnog srpskog šampiona KK Crvena zvezda.

PROMO

Kao prijatelj sporta Meridanbet je uvideo potrebu da pruži podršku jednom od najvećih sportskih kolektiva u Evropi, verujući da zajedničkim snagama mogu uraditi mnogo na razvoju srpskog profesionalnog sporta. Povodom višegodišnje saradnje ova dva renomirana brenda zajednički se krenulo u nove izazove i pobede sa željom ostvarivanja novih, viših ciljeva. Ovaj istorijski ugovor ima još veću težinu ako se zna da je ovo do sada najveći sponzorski ugovor koji je jedna privatna kompanija potpisala sa nekim sportskim kolektivom u bilo kome sportu.

Krajem godine krug prijatelja kompanije Meridian postao je bogatiji za još jedno veliko sportsko ime. Dogovorom o višegodišnjoj poslovno-tehničkoj saradnji sa Sportskim savezom Srbije, započet je veliki projekat ulaganja u srpski sport. Tokom dogovorenog perioda kompanija Meridian će podržati akcije SSS pri izgradnji sportskih terena i nabavljanju sportskih rekvizita, što je specifičan tip saradnje u današnjem vremenu.

Kada su druge teritorije regiona u pitanju, Meridianbet u Bosni i Hercegovini redovno “postiže poene” i ulaže u razvoj vrhunskog klupskog sporta. U program podrške našlo se desetak klubova koji stoje rame uz rame jedni sa drugima: FK Sarajevo, FK Sloga Meridian Doboj, FK Goražde, FK Sloga Trna, KK Bosna Meridianbet Sarajevo, OKK Sloboda Tuzla, KK Promo Donji Vakuf, ŽKK Banovići, OK Volley, Klub malog fudbala Teslić…

PROMO

Kada se ode do Crne Gore situacija je gotovo ista, Meridianbet i tamo igra dominantnu ulogu. Prethodne godine ova kompanija je postala jedan od glavnih sponzora Fudbalskog saveza Crne Gore i time izvršila dodatni uticaj na popularizaciju “najvažnije sporedne stvari na svetu”. Elitno fudbalsko takmičenje u Crnoj Gori naredne tri godine, koliko je trajanje sponzorskog ugovor, nosiće ime Meridianbet 1. CFL. Takođe, bivši šampion i jedan od najpopularnijih crnogorskih klubova FK Sutjeska iz Nikšića, pronašla je u Meridianbetu svog novog naslovnog sponzora i saigrača sa kojima napada povratak na vrh crnogorskog fudbalskog prvenstva.

Ragbi klub „Budućnost” iz Podgorice, koji je u proteklim godinama osvojio brojne titule, je dodatnu podršku u vidu novog naslovnog sponzora Meridanbeta. Zajedno sa ovim sponzorstvom, klub će imati još veći motiv u osvajanju novih trofeja i potvrdi svojih igračkih kvaliteta na ragbi sceni.

PROMO

Meridianbet je trenutno zvanični partner više od 30 fudbalskih i košarkaških klubova širom sveta i pokrovitelj mnogih regionalnih i inostranih sportskih dešavanja.

Višedecenijskim ulaganjem u zajednicu, Meridianbet je svojim društveno odgovornim angažmanom do sada uspeo da omogući najkvalitetnije uslove za rad velikom broju sportista ne praveći pri tome razliku između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova. Ova kompanija, kako novčanim donacijama, tako i pomoći u vidu sportske opreme, sponzorstvima, uvek pomera granice, zato sportisti, klubovi, Savezi, znaju da u svakom momentu mogu da računaju na jednog od najvećih svetskih imena u sferi industrije zabave i igara na sreću.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!