ODE POGBA U RUSIJU? Transfer koji će potresti Evropu

Novosti online

11. 03. 2024. u 10:50

Francuski fudbaler Pol Pogba dobio je zanimljivu ponudu iz Rusije dok traje njegova suspenzija iz fudbala.

ОДЕ ПОГБА У РУСИЈУ? Трансфер који ће потрести Европу

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Pogba je ranije ovog meseca dobio zabranu bavljenja fudbalom na četiri godine nakon što je bio pozitivan na doping testu.

Prethodno, Pogbu su u septembru suspendovali na dve godine, nakon što je u njegovom telu pronađen suplement DHEA, koji podiže nivo testosterona u telu.

Međutim, Nacionalni antidoping sud Italije je preinačio odluku u četvorogodišnju zabranu, što bi mogao biti i kraj karijere za slavnog Francuza.

Italijanski list "Tutosport" donosi vrlo interesantnu priču – Pogba je dobio ponudu iz Rusije da nastupa u fudbalskoj ligi slavnih osoba. Pozvala ga je ekipa "Broke Boys" koja se takmiči u Media Football League. U pitanju je projekat nastao 2022. godine, a timovi se sastoje od raznih slavnih osoba, uključujući glumce, sportiste, pevače i ostale.

Sportski direktor ekipe "Broke Boys" Artjom Čatjaturjan pozvao je Pogbu i obavio razgovor s njim te potvrdio sve u intervjuu za "Tutosport".

Čatjaturjan je poslao ponudu na adresu njegove menadžerke Rafaele Pimenta, a izdvaja se za njegove uslove skromna plata od 1.500 evra mesečno.

Ipak, ona uključuje bonuse, a kako Pogba ne bi bio četiri godine bez fudbala, možda ga to navede da prihvati ovu interesantnu ponudu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!