TEŽAK poraz, teške reči, pa prespavana noć i nešto lakša retorika, razmišljanja, uz poverenje treneru Miloševiću da nastavi sa poslom na klupi Partizana.

Komentari (6)

Saki

06.08.2020. 20:26

Savo treba da shvati da nije trener za srpski fudbal, ovde se igra i sudi nešto drugo u odnosu na evropu. Zato tako i stojimo u evropskom fudbalu, i klubovi i reprezentacija. Ne mislim ništa loše nikome, samo to je realnost. Savo ima lepu viziju fudbala, on je davno otišao iz Srpskog fudbala i ne može da se uklopi u ovaj haos i neodgovornost , počevši od vrha pa na dole....

Dragan R

07.08.2020. 11:49

@Saki - Какве везе има Партизанова брука и срамота у Новом Пазару са суђењем и мутним радњама у српском фудбалу? Тачно је да Милошевић није за српски фудбал, али не зато што је много фин за средину у којој ради, већ једноставно зато што нема капацитет да буде тренер озбиљног клуба.

Cika Boris Fr

06.08.2020. 20:59

Moja predvidjanja su se potpuno obestinile, rekao sam da cete da zalite za Stevanovica, ali Milosevic uporno je forsirao Popovica, i ako se videlo u pripremnim utakmicama da jos nije zreo za takve napore, sada Stojkovic je pri kraju karijere, to se lepo videlo u finalu kupa protiv Vojvodine, ali Milosevic dali to ne vidi ili je necija zrtva da mora da forsira mladog Popovica, pre svega mislim na nekoga iz uprave, zato je tako i reagovao posle poraza u Novom Pazaru kad je reko da vise tako ne ide da mora nesto da promeni ako i dalje ostaje da radi u klubu, znaci da mu se neko mesao u sastav tima, a to ce se videti vec na sledecim utakmicama ko je bio forsiran od nekog glavesinu iz uprave !!!!