SKANDALOZNA KORONA ŽURKA: Albanac sa Kosova i Metohije proslavio rođendan u društvu gomile starleta i misica

Novosti online

16. 01. 2021. u 16:16

LIRIM KASTRATI, Albanac iz metohijskog sela Ogošte kraj Kosovske Kamenice, izazvao je skandal u Hrvatskoj pošto je organizovao korona žurku za svoj 22. rođendan.

СКАНДАЛОЗНА КОРОНА ЖУРКА: Албанац са Косова и Метохије прославио рођендан у друштву гомиле старлета и мисица

Foto: Printskrin Instagram

Prošlogodišnje pojačanje zagrebačkog Dinama od samog dolaska na Maksimir izaziva skandale, već je jednom bio kažnjen zbog kršenja klupske discipline, a ovaj novi incident mogao bi da ga košta i dela godišnje plate od 360.000 evra.

Najgore od svega je što Kastrati misli da nije uradio ništa loše, iako se pod pritiskom kluba izvinio za incident.

- Lirim Kastrati je sinoć u kući koju koristi imao proslavu rođendana, na kojoj su učestvovali njegova devojka i desetak prijatelja. Žurka je završila nešto iza ponoći. Iako smatra da nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana uticati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice posle čega ćemo u skladu s utvrđenim doneti adekvatne odluke - navodi se u saopštenju kluba sa Maksimira.

Kastratijeva devojka je Anđela Šimac, hrvatski fotomodel za kupaće kostime i intimni veš koja je objavom videa sa žurke na Instagramu i otkrila da je na njoj bilo kršenja epidemioloških propisa.

Na videu koji je ona postavila vidi se da nije bilo desetak nego najmanje 15 ljudi, uključujući i Di-Džeja, a među "zvanicama" mogla se videti i bivša mis Hrvatske Stela Opančar, koja je navodno bila u vezi sa svetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (5)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad