VELIKO POJAČANJE ZA ZVEZDU PRED MILAN: Najbolji fudbaler šampiona Srbije dobija dozvolu lekara i igra na San Siru

Novosti online

23. 02. 2021. u 08:43

ZVEZDA dobija veliko pojačanje za Milan! Aleksandar Katai će najverovatnije biti u avionu za Italiju što su i te kako ohrabrujuće informacije za simpatitere crveno-bele boje pred revanš na Apeninima.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ЗВЕЗДУ ПРЕД МИЛАН: Најбољи фудбалер шампиона Србије добија дозволу лекара и игра на Сан Сиру

FOTO: M. Vukadinović

Najbolji fudbaler Crvene zvezde trebalo bi da dobije ovog utorka dozvolu lekara za igranje utakmica, a u tom slučaju naći će se i na spisku putnika za "San Siro" gde će Zvezda igrati revanš susret protiv Milana (četvrtak, 21.00).

Naravno, teško da će Katai zaigrati od prvog minuta posle toliko duge pauze, ali ne bi bilo iznenađenje da u slučaju "jurenja" rezultata dobije šansu u drugom poluvremenu.

Katai je van terena još od meča Srbije i Škotske iz novembra kada na analizama krvi nije dobio dobre rezutlate. Počeo je da trenira u Turskoj, postepeno se pridruživao saigračima i čekao dobre vesti o oporavu, a čini se da je konačno sve rešeno.

Za to vreme nepoznatno je još da li će Ivanić, Falko i Gobeljić biti spremni za revanš na "San Siru", dok susret sigurno preskaču Strahinja Eraković, Aksel Bakajoko, Nemanja Milunović i Milan Rodić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!