SFEROPULOS IMA MOLBU ZA "DELIJE": Zvezda igra protiv "zelenih" i crno-belih u Evroligi, a njen trener apeluje

Novosti online

18. 03. 2024. u 18:34

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je pred mečeve sa Panatinaikosom i Virtusom u Beogradu, da veruje u pobede i pored toga što tim nije kompletan zbog povreda.

СФЕРОПУЛОС ИМА МОЛБУ ЗА ДЕЛИЈЕ: Звезда игра против зелених и црно-белих у Евролиги, а њен тренер апелује

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 20 časova dočekuju ekipu Panatinaikosa u meču Evrolige, dok će snage sa Virtusom odmeriti u petak od 19 časova, takođe u Beogradu.

"Pred nama je novo duplo kolo Evrolige. Želim da pozovem sve naše navijače da dođu i učestvuju u ovim utakmicama i tako pomognu timu da dođe do novih pobeda. Bez obzira na sve izostanke zbog povreda, verujemo u pobede i vaša podrška nam puno znači. Zvezdaši, dođite u što većem broju", istakao je Sferopulos.

Pred mečeve sa atinskim "zelenima" i crno-belima iz Bolonje, Zvezda je trenutno 16. u konkurenciji 18 evroligaških timova, sa učinkom 10-19. Panatinaikos je četvrti sa 18-11, a Virtus sedmi sa 17-12.

BONUS VIDEO: Atmosfera u "Čairu" 50 minuta pred finale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!