GRMELA JE ARENA: Ovako su "grobari" reagovali kada su videli da su Toni Kukoč i Dino Rađa došli na meč Partizan - Olimpijakos (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2024. u 20:37 >> 21:05

KK Partizan i Olimpijakos sastali su se u 32. kolu Evrolige, a na tu utakmicu došle su i dve hrvatske legende, svojevremeno i asovi jugoslovenske reprezentacije.

ГРМЕЛА ЈЕ АРЕНА: Овако су гробари реаговали када су видели да су Тони Кукоч и Дино Рађа дошли на меч Партизан - Олимпијакос (ВИДЕО)

EuroleagueTV

Toni Kukoč i Dino Rađa, koji su se proslavili i u plavom, jugoslovenskom dresu, a od hrvatske nezavisnosti i u reprezentaciji "lijepe njihove", istinske su legende košarke, kako zbog reprezentativnih nastupa, tako i brojnih klupskih podviga.


Njih dvojica su krajem osamdesetih godina prošlog veka bili saigrači u reprezentaciji Jugoslavije sa trenerom Partizana Željkom Obradovićem, dok su u isto vreme u splitskoj Jugoplastici igrali sa sadašnjim sportskim direktorom crno-belih Zoranom Savićem.

Baš njih su crno-beli ugostili na meču sa atinskim crveno-belima, a emocije u Areni su pokuljale kada su "grobari" primetili ko je stigao.

Isprva su se čuli samo aplauzi, i to prilično snažni, ali su se potom priključili i glasni zvižduci. Mada, pravo je pitanje koliko je zvižduka bilo upućeno njima, a koliko Nikoli Milutinovu, koji je ne tako davno tužio KK Partizan zbog dugovanja, a koji je nešto posle Kukoča izašao pred publiku.

Evo kako je to izgledalo:

A evo kako su Rađa i Kukoč reagovali na atmosferu u Areni:

Prenos utakmice Partizan - Olimpijakos možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

Anketa

Kako biste vi reagovali da ste videli Kukoča i Rađu na meču svog omiljenog tima?

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024