ŽURKA I PROVOD ZA DECU I ODRASLE : U četvrtak u Novom Sadu “Gradski bazar”

S.B.

26. 07. 2023. u 15:00

"GRADSKI bazar” u Novom Sadu, manifestacija koju organizuje Javno preduzeće ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“, biće održana u četvrtak, 27. jula, na Platou Vujadina Boškova, između stadiona “Karađorđe” i “Spens-a”, od 18 do 24 časa.

ЖУРКА И ПРОВОД ЗА ДЕЦУ И ОДРАСЛЕ : У четвртак у Новом Саду “Градски базар”

S.B.

Organizatori naglašavaju da će za posetioce biti upriličena bogata ponuda različitih proizvoda na više od 60 prodajnih tezgi. Proizvođači će predstaviti vazdušne biljke, kaktuse, raznovrsno cveće, suvomesnate specijalitete, kolače, štrudle, baklavice, langoš, proizvode od meda, domaće vino i pivo, razne rukotvorine...

- Najlepši deo bazara biće svakako dečji kutak u kom će mališani imati priliku da učestvuju u radionicama za crtanje i bojenje, da se zabave pravljenjem balona od sapunice, da uživaju u dvorcu na naduvavanje, zabavljaće ih klovn... u okviru muzičkog programa, nastupiće novosadski bend Two Fingers u 20 časova- kaže Slobodanka Brankov, jedna od organizatorki manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost