SUTRA ZATVARANJE GLAVNE RASKRSNICE: Evo kako će se odvijati saobraćaj u Paraćinu (FOTO)

Z. R.

26. 03. 2024. u 14:08

GLAVNA raskrsnica u Paraćinu ispred glavnog drumskog mosta na regionalnom putu iz Jagodine od sutra će biti potpuno zatvorena za saobraćaj.

СУТРА ЗАТВАРАЊЕ ГЛАВНЕ РАСКРСНИЦЕ: Ево како ће се одвијати саобраћај у Параћину (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

To je raskrsnica ulica Tome Živanovića, Majora Marka i Branka Krsmanovića, dok je glavni most u Ulici kralja Petra Prvog već ranije zatvoren. Do zatvaranja će doći zbog potrebe kompletne rekonstrukcije te raskrsnice, budući da će novi most biti za metar na većoj visini, pa je neophodna nova nivelacija saobraćajnica koje se za taj most vezuju.

Ovi radovi će potrajati oko dve nedelje, a za to vreme saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce. Saobraćajne gužve se neće moći izbeći, pa je koordinator izgradnje mostova Saša Ružić najavio da će ekipe izvođača raditi i vikendom kako bi što pre završili ovaj važan deo posla.

Foto: Z. Rašić

Trasa teretnog saobraćaja će takođe biti promenjena, dok će stajalište javnog prevoza kod nekadašnje štamparije privremeno biti ukinuto.

 Sav putnički saobraćaj obavljaće se ulicama Vladike Nikolaja Velimirovića, Mihajla Ilića Kulje i Njegoševom, dok se teretni saobraćaj preusmerava na ulice Carice Milice, Kralja Milutina, Stefana Lazarevića, Strišku, Vidovdansku, te Ulicu Franše D'Eperea i Vrapčansku.

Foto: Z. Rašić

Kako će se linije javnog prevoza putnika obavljati ulicama Vladike Nikolaja Velimirovića i Poenkareovom, iz JKP vozačima je upućen apel da u tim ulicama ne parkiraju i ne ostavljaju vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!